Camina per la Marina 2017

Un any mes torna una de les activitats de senderisme organitzada a través del  Consorci Esportiu Marina Alta,  el CEMA segueix apostant per una activitat on es defèn al màxim  la relació entre la activitat física i el patrimoni natural. Afortunadament la comarca conta amb un paratge paisatgístic únic que incorpora, historia, cultura, treball, a mes de molts d’altres. Per aquest motiu,  l’entitat ens convida a gaudir dels nostres paratges, i endinsar-nos en ells a traves de les seues sendes, per així tornar a omplir-nos de colors i aromes del despertar de la primavera a la comarca.

Les tres rutes preparades per aquesta VIII Edició del Camina per la Marina Alta, son: “La Font Centella - Orba”, Orba, diumenge 5 de març; “Alcalalí - Coll de Rates - Parcent - Alacalalí”, Alacalalí, diumenge 26 de març; i “El Seguili de benidoleig”, Benidoleig, diumenge 2 d’abril.  Totes elles el estan dins d’un nivell de Baix a moderat, que les fan accessibles a la gran part de la població. 

El preu es de 3 euros per ruta responent al segur de l’activitat. Les inscripcions es poden realitzar a traves de la web, www.tururac.com . Per a més informació podeu telefonar al 965 782 360 o 630 992 488, o escriure a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. , i  també a visitar la web www.cema-marinaalta.com o www.tururac.com.