1r Torneig Trofeu del Club Tir amb Arc Arquers de Pedreguer

El passat dissabte 17 de Juny, el club de Tir amb Arc Arquers de Pedreguer va cel.lebrar el seu primer torneig trofeu, al que acudiren arquers de diferents clubs de la provincia. El torneig va constar de 2 sèries ben diferenciades. En la primera, es va procedir amb el format Indoor de la Federació, i es va imposar en la modalitat de arc Olímpic, Pedro Zaragozí d'Altea, seguit de Pepe Martín de Pedreguer i José Cardona de Xàbia. En la modalitat d'arc Compost, va sobreixir sobre els demés Israel Feria de Benissa, éssent la segona posició per a Francisco Femenia de Gata. En la modalitat Instintiu Femení, Ana Belén Lema de Benissa aconseguí el triomf, mentre que en la masculina Santiago Vives de Benissa arreplegava el or i Carl Fairhust de Dènia feia el mateix amb la plata. En la modalitat Longbow, Joan Femenía de Gata es va impondre a Antonio Monsell de Benissa i a Jaume Martín de Pedreguer. En la part més alta del pòdium de la categoría de jovenils va ser per a l'arquer Pau Palacios, de Pedreguer.

Posteriorment i com a colofó, es va realitzar una tirada inversa, que consistía en invertir les puntuacions de la diana, siguent el anell exterior de major puntuació que el centre de la diana. La diferent percepció de la diana, va supondre un repte per als arquers, que fóren obsequiats amb un present del club organitzador.

Els premis fóren entregats per el M.I. Sr. Alcalde de Pedreguer, Sr. D. Sergi Ferrús Peris, acompanyat del responsable de la casa de cultura i esports de Pedreguer Sr. D. Miguel Angel Noguera Artigues i per el president del club Jaume Fornés, que va mostrar la seva satisfacció no tan sols per ser la primera tirada del club, sino i sobre tot perque espera que "amb aquesta tirada es vagi posat la primera pedra per a aconseguir una lliga comarcal a partir d'octubre en la comarca, coincidint amb la nova temporada en sala". També aprofitar per agraïr la col.laboració de Mas y Mas, I Carnes Fornés i del Forn Colau (Adela Ribes), per el seu suport en aquest torneig. Els clubs de tir amb arc de Benissa i el de Xàbia, ja s'han sumat a aquest projecte que esperen agafe forma durant aquest estiu.