logo ajuntament pedreguerfacebook twitter

 • Esports i respecte: victòria segura!

  Esport

  Esports i respecte: victòria segura!

  L'esport dirigit als més joves, suposa un dels principals mitjans amb què compta la nostra societat per a transmetre els seus valors socials més rellevants. Valors que seran positius sempre que l'activitat fisicoesportiva es desenvolupe en un context educatiu.

 • Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Esportiva't

  Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Tothom és conscient dels beneficis que s’obtenen si se segueix un estil de vida saludable i actiu. La pràctica esportiva és un hàbit que cada vegada compta amb més seguidors en la societat actual. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer s’encarrega de fomentar, afavorir i dinamitzar l’esport al municipi.

 • Joc Net: valors de l’esport

  Fair Play

  Joc Net: valors de l’esport

  A fi de lluitar contra la violència, la trampa, l'engany, el comportament antiesportiu en general, ens hem proposat, des de la Regidoria d 'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer, portar a la pràctica els beneficis del "Joc Net".

 • Educar als xiquets i xiquetes

  Escoles esportives municipals

  Educar als xiquets i xiquetes

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer promou les bones conductes i es corregeixen aquelles que no són adequades: es fomenta la companyonia entre els membres de l’equip, però també el respecte i, fins i tot admiració, pel treball realitzat per l’equip contrari.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Obert el període de matrícula per a les Escoles Esportives Municipals

Obert el període de matrícula per a les Escoles Esportives Municipals

La Regidoria d'Esports de Pedreguer informa que ja s'ha obert el període d'inscripcions per a la propera temporada.

+

7a edició de l'Escola Esportiva d'Estiu

7a edició de l'Escola Esportiva d'Estiu

Com cada estiu, torna l'Escola Esportiva d'Estiu. Una oferta esportiva Municipal adreçada a nens i nenes d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys on es barregen els jocs esportius, tradicionals, aquàtics i fins a 15 activitats diferents cada setmana. El període d'inscripció comença el pròxim 18 de juny i durarà fins al 13 de juliol en l'Oficina d'Esports (Casa de Cultura).

+

Arriba l'estiu a la Piscina Municipal!

Arriba l'estiu a la Piscina Municipal!

Us informem que el proper 10 de juny encetem la temporada estival de la Piscina Municipal i, per tal de celebrar-ho amb tots vosaltres, hem preparat una divertida gimcana aquàtica. Tothom està convidat a participar-hi!

+

Masterclass de Bàdminton LEP 2018 dissabte 9 de juny

Masterclass de Bàdminton LEP 2018 dissabte 9 de juny

Des de la Regidoria d'Esports ens complau convidar-vos al taller que tot seguit anunciem, inclós en el programa de l’Esport en Primavera 2018. Us hi esperem a totes i tots!

+

El passat dissabte 17 de Juny, el club de Tir amb Arc Arquers de Pedreguer va cel.lebrar el seu primer torneig trofeu, al que acudiren arquers de diferents clubs de la provincia. El torneig va constar de 2 sèries ben diferenciades. En la primera, es va procedir amb el format Indoor de la Federació, i es va imposar en la modalitat de arc Olímpic, Pedro Zaragozí d'Altea, seguit de Pepe Martín de Pedreguer i José Cardona de Xàbia. En la modalitat d'arc Compost, va sobreixir sobre els demés Israel Feria de Benissa, éssent la segona posició per a Francisco Femenia de Gata. En la modalitat Instintiu Femení, Ana Belén Lema de Benissa aconseguí el triomf, mentre que en la masculina Santiago Vives de Benissa arreplegava el or i Carl Fairhust de Dènia feia el mateix amb la plata. En la modalitat Longbow, Joan Femenía de Gata es va impondre a Antonio Monsell de Benissa i a Jaume Martín de Pedreguer. En la part més alta del pòdium de la categoría de jovenils va ser per a l'arquer Pau Palacios, de Pedreguer.

Posteriorment i com a colofó, es va realitzar una tirada inversa, que consistía en invertir les puntuacions de la diana, siguent el anell exterior de major puntuació que el centre de la diana. La diferent percepció de la diana, va supondre un repte per als arquers, que fóren obsequiats amb un present del club organitzador.

Els premis fóren entregats per el M.I. Sr. Alcalde de Pedreguer, Sr. D. Sergi Ferrús Peris, acompanyat del responsable de la casa de cultura i esports de Pedreguer Sr. D. Miguel Angel Noguera Artigues i per el president del club Jaume Fornés, que va mostrar la seva satisfacció no tan sols per ser la primera tirada del club, sino i sobre tot perque espera que "amb aquesta tirada es vagi posat la primera pedra per a aconseguir una lliga comarcal a partir d'octubre en la comarca, coincidint amb la nova temporada en sala". També aprofitar per agraïr la col.laboració de Mas y Mas, I Carnes Fornés i del Forn Colau (Adela Ribes), per el seu suport en aquest torneig. Els clubs de tir amb arc de Benissa i el de Xàbia, ja s'han sumat a aquest projecte que esperen agafe forma durant aquest estiu.