logo ajuntament pedreguerfacebook twitter

 • L'ESPORT EN PRIMAVERA

 • Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Esportiva't

  Fes Esport, gaudeix i guanya en salut!

  Tothom és conscient dels beneficis que s’obtenen si se segueix un estil de vida saludable i actiu. La pràctica esportiva és un hàbit que cada vegada compta amb més seguidors en la societat actual. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer s’encarrega de fomentar, afavorir i dinamitzar l’esport al municipi.

 • Esports i respecte: victòria segura!

  Esport

  Esports i respecte: victòria segura!

  L'esport dirigit als més joves, suposa un dels principals mitjans amb què compta la nostra societat per a transmetre els seus valors socials més rellevants. Valors que seran positius sempre que l'activitat fisicoesportiva es desenvolupe en un context educatiu.

 • Joc Net: valors de l’esport

  Fair Play

  Joc Net: valors de l’esport

  A fi de lluitar contra la violència, la trampa, l'engany, el comportament antiesportiu en general, ens hem proposat, des de la Regidoria d 'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer, portar a la pràctica els beneficis del "Joc Net".

 • Educar als xiquets i xiquetes

  Escoles esportives municipals

  Educar als xiquets i xiquetes

  La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer promou les bones conductes i es corregeixen aquelles que no són adequades: es fomenta la companyonia entre els membres de l’equip, però també el respecte i, fins i tot admiració, pel treball realitzat per l’equip contrari.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Pedreguer acull una de les semifinals de la XXVII Lliga Bankia d’Escala i Corda 2018

Pedreguer acull una de les semifinals de la XXVII Lliga Bankia d’Escala i Corda 2018

El proper dissabte  3 de març el trinquet de Pedreguer serà l’escenari on es disputarà la semifinal de la XXVII Lliga Bankia d’Escala i Corda.

+

L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes

L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes

L’alcalde de Pedreguer i responsable de l’àrea d’Esports, Sergi Ferrús, va signar, el passat 10 de gener, la renovació del conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes Garcia, natural del municipi.

+

IV Sant Silvestre Pedreguer

IV Sant Silvestre Pedreguer

Apunta't a la IV cursa Sant Silvestre de Pedreguer!
El proper diumenge 31 de desembre a les 18.00h de la vesprada en els Pòrxens.
Inscripció gratuïta fins al 29 de desembre en la Casa de Cultura.
Una manera diferent, divertida i emocionant de viure el running.

+

Esports Pedreguer us desitja un feliç 2018!

Esports Pedreguer us desitja un feliç 2018!

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer us volem desitjar que passeu unes bones festes de nadal i un any nou ple de felicitat i esport.

Esperem que siguen uns dies d’alegria i tranquil·litat, i confiem que el 2018 us aporte a tots i totes nous reptes i una il·lusió renovada.

+

Les activitats de l’Escola de Tecnificació, dirigides per un tècnic de la Federació, es duran a terme tots els dilluns de 17,00 h a 21,00 h. Aquest conveni ha estat signat per Vicent Molines, vicepresident de la Federació i pel Regidor d’Esports i Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús.