vídeos

EPIC BASKET PEDREGUER NOTÍCIES A PUNT

Reportatge emès per a punt TV on es fa una breu explicació de l'Epic Basket Projecte Erasmus+ Sport de la Unió Europea que es desenvolupà en Pedreguer al llarg de 2019. En aquest projecte internacional liderat per Pedreguer va comptar amb presència de socis de Turquia, Itàlia i Portugal. La igualtat de gènere i 'empoderament a través del bàsquet foren els eixos d'aquest projecte. En aquesta notícia hi ha declaracions de Josefa Costa gran entrenadora, seleccionadora i jugadora de Bàsquet, Jairo Lloret com a President del Club Bàsquet Pedreguer i Sergi Ferrús com Alcalde de Pedreguer.

FIRST MEETING SPAIN EPIC BASKET

Fantàstica experiència viscuda en Pedreguer amb el projecte Epic Basket 2019. La convivència, la transmissió de valors i la pràctica del bàsquet són els protagonistes de la primera cita del Programa Europeu d'Erasmus +

BÀSQUET FEMENÍ ANYS_60 PEDREGUER

Muntatge de fotos realitzat per la Regidoria d'Esports de Pedreguer per projectar en l'homenatge a les dones del bàsquet dels anys 60. Grans esportistes i lluitadores incansables!

ESCOLA ESPORTIVA ESTIU PEDREGUER 2015

Resum de les activitats realitzades en l'Escola Esportiva d'Estiu 2015 de Pedreguer.

Jornada tecnificació Pedreguer

Jornada de tecnificació de futbol base a Pedreguer, impartida per Franco Borrás, Pablo Calatayud i Cristian Peiró.

XII TRIATLÓ MAJOR

Resum del XII TRIATLÓ MAJOR, dins l'Esport en Primavera 2015

I JORNADA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA 2015

I Jornada Esportiva i Solidària celebrada el 15 de març de 2015, organitzada pel Ajuntament de Pedreguer i l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Pedreguer, entre la mar i la muntanya

Vídeo presentació de la vila de Pedreguer, a la Marina Alta: cultura, natura, gastronomia, esports, patrimoni i molt més... Tot un món per descobrir, a un pas de la mar... a un pas de la muntanya...

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO