Escoles Esportives Escoles Esportives

Les Escoles Esportives Municipals són un projecte ambiciós de l’Ajuntament de Pedreguer que tenen com a objectiu primordial educar els xiquets i xiquetes, deixant de banda l’aspecte competitiu. És un fet palès que des de la Regidoria d’Esports es promou la pràctica d’activitat física de manera regular perquè és un hàbit saludable i beneficiós per tothom; per aquest motiu s’inculca la població en edat escolar que realitze alguna pràctica esportiva amb la intenció que mantinga aquest costum en el futur.

Les EEM busquen objectius de tipus motriu, socioafectiu i cognitiu: es desenvolupen les qualitats físiques dels alumnes alhora que es perfecciona la tècnica i el rendiment esportiu; s’afavoreix la integració dels xiquets i xiquetes en el seu entorn social; es propicia l’aprenentatge de les tècniques bàsiques esportives...

La voluntat de les EEM és satisfer les necessitats i aspiracions dels alumnes en un context educatiu; és a dir, donar a conèixer els fonaments de l’esport escollit a través d’una via lúdica. Una barreja de valors educatius (companyonia, disciplina, esportivitat, honestedat, joc net, esforç...) que permetran un major gaudi de l’activitat escollida!

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
1 + 3 =