Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola Municipal de Pàdel Tornar

Tornar

L’Escola Municipal de Pàdel té la funció d’iniciar els alumnes en aquest esport tot fent ús del joc com a element transversal de l’aprenentatge. Entre els objectius generals d’aquesta escola esportiva es troben desenvolupar els esquemes motors i les postures de base dels alumnes, així com també potenciar les seues capacitats coordinatives i motrius bàsiques; sense deixar de banda el vessant formatiu en valors com l’esportivitat, l’esforç, el respecte...

Durant les sessions el treball tècnic i tàctic es combina amb jocs motors de coordinació general i amb jocs aplicats al pàdel i es pot modificar el reglament en funció dels interessos i aptituds dels jugadors perquè no es dóna importància als resultats obtinguts en termes competitius i selectius. La finalitat de l’escola és que els alumnes estiguen motivats quan practiquen aquest esport i que gaudisquen de les sessions esportives. És, per tant, una pràctica recreativa de caràcter saludable que valora que els jugadors s’ho passen bé mentre la practiquen.

En l’Escola Municipal Pàdel es desenvolupen les habilitats tècniques bàsiques (efectuar els principals cops del tennis amb la raqueta, saber donar-los efecte i dotar-los de diverses potències, realitzar un correcte joc de peus...) i es potencia el sentit tàctic del joc (conéixer les fases del joc, saber quina és la situació del jugador a la pista, adaptar-se a les diverses superfícies, anticipar-se en situacions de partit, treballar la trajectòria de la pilota...). Un seguit de destresses que permeten que els alumnes progressen en aquesta pràctica esportiva alhora que adquireixen valors essencials per a la seua formació.

En definitiva, el pàdel és un esport que estimula els alumnes en tots els sentits: a nivell físic millora la coordinació, la velocitat de reacció, l’equilibri, la resistència...; i a nivell mental promou el control de les emocions, agilitza la concentració i millora l’autoconfiança. És a dir, que fomenta el desenvolupament íntegre dels participants.

L’ Ajuntament de Pedreguer té un conveni amb Pàdel Cobert Pedreguer per a realitzar aquesta activitat a les seues pistes de pàdel. D’altra banda, els alumnes d’aquesta EEM participen en diferents competicions representant a les Escoles Esportives de Pedreguer.

  • MONITOR: Monitors del Pàdel Cobert Pedreguer
  • LLOC: Instal·lacions Pàdel Cobert Pedreguer
  • HORARI:
    • GRUP 1: Dilluns i dimecres de 16.00h a 17.00h
    • GRUP 2: Dimarts i dijous de 16.00h a 17.00h
  • PREU: 180€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 4 =