Vídeos Vídeos

Epic Basket Pedreguer notícies A Punt

Reportatge emès per a punt TV on es fa una breu explicació de l'Epic Basket Projecte Erasmus+ Sport de la Unió Europea que es desenvolupà en Pedreguer al llarg de 2019. En aquest projecte internacional liderat per Pedreguer va comptar amb presència de socis de Turquia, Itàlia i Portugal. La igualtat de gènere i 'empoderament a través del bàsquet foren els eixos d'aquest projecte. En aquesta notícia hi ha declaracions de Josefa Costa gran entrenadora, seleccionadora i jugadora de Bàsquet, Jairo Lloret com a President del Club Bàsquet Pedreguer i Sergi Ferrús com Alcalde de Pedreguer.

First Meeting Spain Epic Basket

Fantàstica experiència viscuda en Pedreguer amb el projecte Epic Basket 2019. La convivència, la transmissió de valors i la pràctica del bàsquet són els protagonistes de la primera cita del Programa Europeu d'Erasmus.

Bàsquet femení anys 60 Pedreguer

Muntatge de fotos realitzat per la Regidoria d'Esports de Pedreguer per projectar en l'homenatge a les dones del bàsquet dels anys 60. Grans esportistes i lluitadores incansables!

Escola esportiva estiu Pedreguer 2015

Resum de les activitats realitzades en l'Escola Esportiva d'Estiu 2015 de Pedreguer.

Jornada tecnificació Pedreguer

Jornada de tecnificació de futbol base a Pedreguer, impartida per Franco Borrás, Pablo Calatayud i Cristian Peiró.

XII Triatló major

Resum del XII TRIATLÓ MAJOR, dins l'Esport en Primavera 2015

I Jornada Esportiva i Solidària 2015

I Jornada Esportiva i Solidària celebrada el 15 de març de 2015, organitzada pel Ajuntament de Pedreguer i l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Pedreguer, entre la mar i la muntanya

Vídeo presentació de la vila de Pedreguer, a la Marina Alta: cultura, natura, gastronomia, esports, patrimoni i molt més... Tot un món per descobrir, a un pas de la mar... a un pas de la muntanya...

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 4 =