Política de qualitat Política de qualitat

La satisfacció ciutadana, i concretament la dels usuaris dels nostres servicis esportius, és una de les principals preocupacions de l’Ajuntament de Pedreguer. Amb la intenció de proporcionar un servici de qualitat, àgil i eficaç es va posar a concurs públic la gestió del Servici de Monitors de les Escoles Esportives Municipals i la del Servici de Monitors de les Activitats d’Adults. L’empresa adjudicatària durant les pròximes temporades és Podium Gestión Integral S. L., la qual té l’obligació de coordinar-se amb la Regidoria d’Esports per tal de garantir el desenvolupament de la programació tècnica d’activitats i servicis auxiliars que s’elabore anualment des de l’Ajuntament.

Aquesta empresa es dedica a realitzar activitats relacionades amb els servicis esportius, turístics i socioculturals i destaca, entre altres aspectes, per tenir una dilatada experiència en la gestió i el servici en aquestos sectors. Es tracta d’una empresa seriosa, competent i innovadora que no deixa de banda el respecte envers el medi ambient. El compliment de la legislació aplicable al seu servici, així com l’excel·lent comunicació interna i externa, la situen entre les millors del sector. Si es produeix qualsevol incidència sempre hi ha una acció de millora que garanteix el bon funcionament del sistema: sovint se supervisen els materials adquirits i es realitzen, en cas que siga necessari, canvis i/o modificacions en l’utillatge i/o proveïdors. Pel que fa al personal de l’empresa, es pretén crear un bon ambient de treball així com integrar tothom com una expressió de disciplina, ordre, respecte, honestedat i entusiasme. És un fet palès que Podium compta amb professionals però, no obstant això, en repetides ocasions organitza seminaris d’actualització de coneixements amb la intenció de prestar sempre el servici òptim.

És a dir, que en aquesta empresa es realitzen controls de manera periòdica per tal de complir en tot moment amb les pautes establertes per la normativa amb l’objectiu d’oferir el millor servici als seus clients i satisfer les seues expectatives.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 4 =