Avís legal i condicions d´ús Avís legal i condicions d´ús

(Última actualització 30 d'agost de 2018)


En aquest apartat t'informem de tot el relacionat amb la legalitat, polítiques i condicions d'aquesta web, segons les lleis que regulen les relacions entre el prestador de serveis (Esportiva’t) i els usuaris (és a dir, tu), que són:La nostra intenció és explicar-te de manera clara i senzilla, i sobretot amb total transparència, com gestionem i emmagatzemem la informació personal que ens facilites a través de la nostra web, així com les condicions generals que regulen el bon funcionament de la mateixa. T'informarem de tots els drets que tens com a usuari i les obligacions, amb la finalitat de garantir-te tots els teus drets i que a més et permetin interactuar amb aquesta web de manera legal i segura. Si tens algun dubte pots contactar amb nosaltres a través de la nostra web, email o telèfon que t'indiquem més a baix.
1.- A qui pertany aquesta webLa Nostra web www.esportivat.com és propietat de:

  


 • AJUNTAMENT DE PEDREGUER · Regidoria d’Esports

 • CIF: P0310100C

 • Adreça: C/Ajuntament, 7 · 03750 PEDREGUER (Alacant)

 • Telèfon de contacte: 966456200
 • 
Email: ofiesportsdos-arroba-pedreguer-punto-es


1.1.- Responsable de les dades i contacteTota la informació que ens envies es rep en l'Oficina d’Esports de Pedreguer.

La persona encarregada de gestionar-la és:


 • Regidoria d'Esports
 • CIF: P0310100C
 • 
Email: ofiesportsdos-arroba-pedreguer-punto-es

El tractament de les dades que ens facilites a través d'aquesta web t'ho expliquem en la nostra política de privadesa.

2.- Condicions generals


Aquestes Condicions serveixen per regular l'ús de la web www.esportivat.com. En accedir a qualsevol secció de la web adquireixes la condició de “Usuari”, i com a usuari és important que coneguis les condicions i les teves obligacions pel que fa al correcte ús de la nostra web:

 • Et compromets a utilitzar aquesta web, els seus serveis i continguts complint amb la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic.

 • No utilitzaràs la web amb finalitats il·lícites, nocius o que poguessin causar qualsevol tipus de problema o perjudici o bé impedir el normal funcionament de la mateixa.

 • Et compromets a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de les entitats que representen a la web (Ajuntament de Pedreguer i Regidoria d’Esports) o a tercers. De la mateixa manera has de comprometre't a no danyar, inutilitzar o sobrecarregar www.esportivat.com, impedint de qualsevol forma que es pugui utilitzar aquesta web de forma normal.


Pel que fa als continguts d'aquesta web:

ES PERMET:

 • La reproducció o distribució total o parcial, sempre que sigui amb finalitats informatives, és a dir, donar a conèixer els esdeveniments, activitats i notícies que apareixen a la nostra web, SEMPRE CITANT LA FONT DE REFERÈNCIA, o sigui, www.esportivat.com i en cas que fos necessari, referenciar l'enllaç complet del contingut que s'està citant.

NO ES PERMET:


 • La reproducció, transformació o distribució total o parcial, si és amb finalitats lucratives o d'alguna altra índole que no sigui la citada més amunt (finalitats informatives).
 • 
Qualsevol alteració i divulgació del contingut d'aquesta web que perjudiqui la imatge de la mateixa, de les entitats a les quals pertany (Ajuntament de Pedreguer i Regidoria d’Esports) o dels autors del contingut original.

 • La seva utilització per a finalitats comercials o publicitaris.Tingues en compte que mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial referent a la web www.esportivat.com ni sobre cap dels elements que ho formen (contingut i gràfic). Davant qualsevol dubte t'aconsellem que contactis primer amb nosaltres a través del nostre email: ofiesportsdos-arroba-pedreguer-punto-es

3.- Per a què s'ha creat aquesta web?


www.esportivat.com s'ha creat amb la finalitat de fomentar l'esport i l'activitat física, així com les bones conductes i relacions en la pràctica del mateix. Està dirigida a tot aquell que desitgi realitzar alguna de les activitats que oferim o simplement vulgui estar informat sobre el treball que desenvolupem des de la Regidoriad’Esports de Pedreguer. Les activitats que proposem estan obertes a tot el públic i s'organitzen sobre la base de nivells d'edat o d'experiència. En general la inscripció en alguna de les activitats requereix un pagament (el pagament es realitza a través del banc i MAI A TRAVÉS D'AQUESTA WEB, només et demanarem un justificant de pagament que et proporcionarà el banc), que es destina al manteniment de les instal·lacions, a l'adequació de les mateixes a l'activitat i al salari del docent que imparteix el curs.

4.- Seguretat a la web


Tingues en compte que les dades personals que ens puguis facilitar a través de www.esportivat.com s'emmagatzemen en una base de dades i es gestiona per Noel Miralles Mas, qui ha adoptat totes les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat necessàries per garantir la confidencialitat i integritat de la informació emmagatzemada, d'acord amb l'establert en la normativa vigent en protecció de dades. 


Igualment totes les dades transmeses són xifrats gràcies al protocol HTTPS, amb la qual cosa es garanteixen les millors condicions de seguretat per la mantenir la confidencialitat dels usuaris.


També hem adoptat totes les mesures de seguretat adequades per detectar l'existència de virus i qualsevol altre tipus d'atac. No obstant això hem d'alertar als usuaris que és impossible garantir al 100% la seguretat pel que fa a l'existència o no de virus i d'altres elements que puguin interferir i danyar tant nostra web i els equips informàtics de tots dos (esportiva’t i usuaris), per això recomanem als usuaris que disposin d'antivirus tant en ordinadors com en dispositius mòbils per garantir al màxim una navegació segura en internet.

4.1- I si ocorre alguna cosa… Què puc fer?


En cas de qualsevol conflicte o problema a l'hora de visitar nostra web el més ràpid és contactar amb nosaltres directament per resoldre-ho. No obstant això et deixem el link d'accés a la plataforma de resolució de litigis que ofereix la mateixa Comissió Europea:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=es5.- Drets de propietat intel·lectual i industrial


La totalitat d'aquesta web, és a dir, textos, programari, continguts (aquí s'inclouria el disseny, maquetació i presentació dels mateixos), fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims registrats, seguint els dictàmens dels tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya. Referent al contingut d'imatges, les mateixes han estat obtingudes lícitament, bé sigui a través de domini públic, fotografiant alguna de les activitats que realitzem o a través de bancs d'imatges com poden ser Adobe Stock o Freepik, etc. (obtenint els permisos necessaris mitjançant la compra de les mateixes).


Si creïs que s'ha produït una violació dels teus legítims drets de propietat intel·lectual per haver usat un determinat contingut en aquesta web, hauràs de contactar amb nosaltres a través de l'email ofiesportsdos-arroba-pedreguer-punto-es indicant:


 • Les teves dades personals (si ets el titular dels drets que presumptament s'han violat), o els de la persona que et representa (en cas que la reclamació la faci un tercer que no sigui el titular dels drets).

 • Assenyala'ns els continguts que segons el teu judici han estat objecte de violació dels drets de propietat intel·lectual i indica'ns la seva ubicació a la web. Hauràs de presentar igualment l'acreditació que demostri que els drets sobre aquest contingut són teus o del teu representat juntament amb una declaració expressa que tu et responsabilitzes de la veracitat de la informació que ens has fet arribar en la teva reclamació.En el cas que hàgim comès alguna violació dels teus drets de propietat intel·lectual (et podem assegurar que no ha estat intencionada) desitgem resoldre-ho de la millor manera possible, per això estarem encantats d'escoltar-te i buscar una solució al problema.6. Enllaços externs (cap a altres webs o des d'altres webs a aquesta mateixa)


En el cas d'enllaços externs a altres webs aquests tenen com a finalitat complementar la informació que oferim. Els enllaços que provinguin d'altres webs i que redirigeixin a la nostra poden escapar al nostre control, ja que nosaltres no som els propietaris d'aquestes webs, tampoc implica necessàriament que existeixin relacions entre www.esportivat.com i el propietari de la web que ens ha enllaçat, ni que aprovem o acceptem els seus serveis, condicions o continguts.

En tot cas www.esportivat.com no es responsabilitza del que pugui ocórrer-li a l'Usuari (malware, virus, etc.) a l'hora de dirigir-se a aquests enllaços. No obstant això sempre enllacem a webs de confiança precisament per evitar aquest tipus de problemes.

Si de totes maneres has detectat que algun dels enllaços que apareixen en aquesta web presenta algun problema t'agrairem que ens avisis immediatament per eliminar o canviar l'enllaç i resoldre-ho al més aviat possible.

7.- Exclusió de garanties i responsabilitat


www.esportivat.com i els seus representants no atorguem cap garantia ni ens fem responsables, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin originar-se en les següents circumstàncies:


 • Falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la nostra web i continguts.

 • Existència de virus, malware, programes maliciosos o nocius en els continguts.

 • Ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.

 • Falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat o disponibilitat dels serveis que poguéssim oferir en aquesta web i que estiguin prestats per tercers.

 • Danys que poguessin provenir de l'ús il·legal o indegut d'aquesta web.8.- Llei aplicable i jurisdicció


Les relacions entre www.esportivat.com i els Usuaris es troben amb caràcter general sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals d'Alacant (Espanya).

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
1 + 2 =