Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola de Gimnàstica Rítmica Tornar

Tornar

L'escola de gimnàstica rítmica pretén fomentar aquesta disciplina esportiva i educar a tots i totes les gimnastes. La pràctica d’aquest esport comporta una disciplina, un sentiment de grup i un afany de superació personal que podran transmetre en molts aspectes de la seva vida. L’objectiu principal és que l’alumne s'ho passi bé tot desenvolupant la coordinació, el moviment i l'expressió corporal.

L'objectiu principal és fomentar aquesta disciplina esportiva, i a través de l'esport, educar a tots i totes les gimnastes ja que, la pràctica de l'esport comporta una disciplina, un sentiment de grup i un afany de superació personal que podran transmetre en molts aspectes de la seva vida. Es pretén principalment que l’alumne s'ho passi bé tot desenvolupant la coordinació, el moviment i l'expressió corporal, el sentit de l'oïda i de l'espai.

L'equip de competició el formen els i les gimnastesmés avançats i avançades; representen a la población de Pedreguer als campionats de nivell comarcal. El treball que desenvolupen és l'específic de l'organigrama de competició del curs impulsat per la Lliga Comarcal de Gimnàstica Rítmica.

Continguts:

  • Introducció dels aparells (pilota, corda, cèrcol, cinta i masses).
  • Desenvolupar la col·locació corporal mitjançant la dansa - Iniciar les nenes en el treball de la flexibilitat i els estiraments.
  • Potenciar els aspectes psicològics, com ara la concentració, la memòria i l'atenció.
  • Conèixer el ritme de les músiques en relació als seus balls.

En definitiva, l’objectiu de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana és apropar l’alumnat al coneixement i la pràctica d’aquest esport (en les seues diverses modalitats) i fer que tothom el gaudisca al mateix temps que adquireix les nocions bàsiques.

  • MONITORA: Nieves Argudo
  • LLOC: Pavelló d’Esports.
  • HORARI: Dimarts i dijous de 16.00h a 19.00h.
  • PREU: 150€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 4 =