Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola Municipal d'Atletisme Tornar

Tornar

L’escola d’atletisme està formada per alumnes de diverses edats i característiques, factors que es tenen en compte a l’hora de proposar les activitats a cada grup. Els monitors realitzen activitats diverses tenint en compte les distintes etapes de desenvolupament i maduració física i psíquica dels xiquets. És per aquest motiu que s’adapten les pràctiques esportives a les característiques i necessitats dels alumnes i es poden ajustar als seus interessos.

L’objectiu és que els xiquets adquirisquen les habilitats de les diverses especialitats atlètiques, però sempre amb un rerefons de diversió. Es pretén transmetre valors i hàbits de vida saludables que milloren l’autoestima i l’autoconfiança dels alumnes. Concretament l’atletisme treballa valors com el joc net (honestedat), la perseverança, la companyonia... És a dir, que en aquesta escola s’ensenya la tècnica i tàctica específiques de cada modalitat sempre amb l’horitzó d’educació en valors en ment.

En l’EEM d’Atletisme es promou aquesta pràctica a nivell escolar, mostrant el seu valor educatiu i no competitiu de l’esport. Es desenvolupen les diverses modalitats de l’atletisme (cursa, salts i llançaments) mitjançant continguts lúdics, ademés de competir en les diverses competicions que hi ha programades.

  • MONITOR: Rodrigo Cano
  • LLOC: Poliesportiu Municipal
  • HORARI: Dimarts i dijous de 17.00h a 19.30h
  • PREU: 100€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 2 =