Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola de Jocs i Esports Tornar

Tornar

Tal i com el seu nom indica, l’Escola de Jocs i Esports de Pedreguer combina diversos esports. Constitueix el primer esglaó de l’ensenyament esportiu i es recomana a tothom per tal d’iniciar-se en la pràctica esportiva (indicada per a xiquets i xiquetes de 5 anys).

El coneixement d’un ampli ventall de possibilitats esportives permet una bona elecció posterior; contràriament, si desconeixem un esport no serem capaços de saber si ens agrada o no practicar-lo. Moltes vegades, sovint amb massa freqüència, escollim un esport per les característiques preconcebudes que en tenim (derivades de factors externs com la televisió, la premsa, els amics...). Amb aquestes circumstàncies, és habitual trobar-nos casos de rebuig a l’esport practicat en xiquets que s’han vist obligats a realitzar l’esport que els pares han escollit per ells. I aquest fet, no cal dir-ho, repercuteix negativament en la seua visió global de l’esport i deriva en un menyspreu a qualsevol pràctica esportiva. És a dir, que convé no coaccionar l’elecció d’un esport als fills pel simple fet del prestigi social o perquè a un mateix li agrada. No tothom té les mateixes preferències.

És per aquest motiu que l’Escola de Jocs i Esports té un paper fonamental en la presa de consciència esportiva dels més menuts. Mitjançant el joc es donen a conéixer molts esports i es practiquen habilitats al llarg del curs. L’objectiu de l’escola és treballar les habilitats motrius bàsiques, fomentar la participació activa en un grup, inculcar valors de respecte a la resta de companys i a un mateix, integrar socialment tots els alumnes, conscienciar que l’esport és un hàbit saludable, fer veure l’esport com una eina de diversió... en definitiva, l’adquisició d’aspectes positius.

Per últim, convé recordar que es tracta d’un programa totalment d’oci (en cap cas competitiu o de rendiment físic). És una alternativa a les vesprades desocupades sense cap tipus d’estímul positiu.

  • MONITOR: David Baydal
  • LLOC: Poliesportiu Municipal
  • HORARI: Dimarts i dijous de 17.00h a 18.15h.
  • PREU: 60€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 4 =