Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola Municipal de Natació Tornar

Tornar

L’Escola Municipal de Natació pretén el desenvolupament integral dels infants mitjançant les activitats aquàtiques. L’objectiu de l’escola és apropar la natació a tots els nens i nenes independentment del seu nivell, per tal que assoleixin autosuficiència en el medi aquàtic, aprenguin els aspectes bàsics de la natació i finalment perfeccionin la tècnica dels diferents estils i altres habilitats específiques de la natació.

L’objectiu de les nostres escoles esportives va més enllà del rendiment en les competicions i pretén, sobre la base d’uns bons hàbits higiènics i d’alimentació, afavorir el correcte desenvolupament físic dels nostres joves esportistes tot inculcant valors bàsics per gaudir de l’esport com l’ordre, el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip.

Els objectius des d’un aspecte formatiu són donar a tots els xiquets i xiquetes els fonaments tècnics i tàctics de cada esport per poder assolir una bona pràctica recreativa generalitzada en la que la condició física no siga una limitació.

L’ Ajuntament de Pedreguer té un conveni amb Tonus Sport&Health - El Verger per a realitzar aquesta activitat a les seues instal·lacions. D’altra banda, els/les alumnes d’aquesta EEM participen en diferents competicions representant a les Escoles Esportives de Pedreguer.

  • MONITOR: Monitors/es de la Piscina de Tonus
  • LLOC: Tonus Sport&Health - El Verger
  • HORARI: En funció del grup assignat
  • PREU: 150€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 5 =