Escoles Esportives Escoles Esportives

Escola Municipal de Bàsquet Tornar

Tornar

L’objectiu d’aquesta escola és educar els alumnes a través de l’esport per a l’adquisició de valors. El bàsquet és un esport d’equip, fet que permet treballar en grup, cooperar, implicar-se en l’activitat... Una sèrie de comportaments que són necessàris per al correcte desenvolupament personal, essencial principalment en edat escolar.

La il·lusió és un altre aspecte fonamental: marca el camí a seguir i manté l’esperit esportiu, deixant de banda les parts més negatives de la competició. Les ganes de passar-s’ho bé asseguren un aprofitament de la pràctica esportiva a tots els nivells. Tan important com conéixer la tècnica és saber posar-la en pràctica amb la resta de companys. Cal ser conscinets que en un esport com aquest no es pot actuar de manera individual, sinó que l’aportació de cadascun dels membres de l’equip és fonamental perquè el joc funcione.

Si l’alumne juga a bàsquet per decisió pròpia (no perquè els pares l’han apuntat, qüestió molt important en les Escoles Esportives) es divertirà i gaudirà d’aquest esport, a banda d’aprendre molt. La dinàmica esportiva que se segueix fa que des dels entrenaments fins als partits l’alumne mantinga el somriure i senta que forma part d’un conjunt i no que és un element aïllat alié a la resta de companys. La bona relació entre companys es treballa des del primer dia; quan els alumnes arriben a la sessió de bàsquet entren en un món on tot és possible i en el qual deixen a banda les preocupacions que tinguen: és el moment de gaudir de l’esport!

  • LLOC: Pavelló d'Esports Pedreguer
  • HORARI: Click ací
  • PREU:
    • Categoria Prebenjamí: 100€
    • Competicions Comarcals:150€
    • Resta de categories: 200€

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 3 =