Salutació

Benvinguts a la pàgina web de la Regidoria d’Esports de Pedreguer!

A través d’aquesta volem que estigueu assabentats de tot allò que puga esdevenir en l’esport i les activitats físiques del nostre municipi. Volem que, a banda d’informar, aquest portal informàtic genere noves inquietuds per anar incorporant-se a la pràctica fisicoesportiva.

Sabem i estem convençuts que amb l’adquisició de nous hàbits esportius guanyareu en salut física i també psíquica, viureu una vida més plena, gaudireu i es relacionareu amb altres persones. Segurament també ens ho agrairà la societat.

Des de la Regidoria d’Esports ens hem proposat ser facilitadors perquè els nostres veïns i veïnes de qualsevol edat s’incorporen de manera progressiva a les activitats físiques i/o esportives a través de les Escoles Esportives Municipals, de les Activitats Esportives per Adults, de la Gimnàstica per a Jubilats, dels tallers, de l’Esport en Primavera, etc. És per això que posem a la seua disposició totes i cadascuna de les instal·lacions esportives del municipi,  el personal i la gestió encaminada per garantir la qualitat del servici.

Convidem a totes les Entitats Esportives de Pedreguer a participar d’aquesta web i així entre tots  propiciarem  l’ambient idoni per a la pràctica esportiva en el nostre poble.

Feu esport. Segur que no se’n penedireu!

logo ajuntamant pedreguer

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO