Parc del Patronat Parc del Patronat

Aquest parc es troba ubicat al carrer homònim del poble. Es tracta d’un dels espais verds amb què compta el municipi en el qual es desenvolupen diverses activitats esportives municipals, a banda de les que habitualment es poden fer en un parc d’aquestes característiques.

Els esports que s’hi poden practicar són molts i molt variats. Habitualment s’hi juga a petanca ja que hi ha una pista de sorra habilitada per a aquest ús (les seues dimensions són 35 metres de llarg per 15 metres d’ample). D’altra banda, el Parc del Patronat s’ha convertit en un punt de trobada de molts excursionistes perquè se situa a la falda de la Muntanya Gran, punt des del qual es poden iniciar diverses rutes senderistes. No podem oblidar que des d’aques punt, per tractar-se d’un terreny elevat, hi ha unes vistes magnífiques de Pedreguer i dels voltants del municipi.

La part més baixa del parc està formada per una plaça àmplia en la qual hi ha una gran font ovalada, diversos bancs per a relaxar-se i descansar, una zona de recreació dedicada als més menuts i una altra amb una zona amb aparells biosaludables per a gent gran. Aquest espai és òptim per realitzar activitats de relaxació i estiraments suaus; és habitual veure gent que hi practica tai-txi, per exemple. Hi ha una altra part un poc més elevada que disposa de material per facilitar la preparació de menjar a l’aire lliure (paelleres, barbacoes...) així com per degustar-lo (taules de pícnic). El parc compta amb servicis per als usuaris de la instal·lació.

Es tracta, doncs, d’un parc que pretén ser un espai de convivència entre tots els usuaris.

HORARI: DILLUNS A DIUMENGE DE 08.00H A 24.00H

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
2 + 2 =