Piscina Municipal Piscina Municipal

La Piscina Municipal de Pedreguer és una instal·lació esportiva de temporada estival (de juny a setembre). Compta amb dues zones diferenciades: el vas principal i el vas d'ensenyament.

El vas principal és desbordant. Té una mida de 25 m per 12,5 m i una fondària que varia d’1,4 m a d’1,8 m. En aquesta piscina s’imparteixen els cursos de natació (iniciació, intermedi i perfeccionament) i els diferents programes de natació (per a embarassades, per a bebés, natació terapèutica, aquagym), a més d’estar sempre disponible per al bany lliure. També s’hi realitzen activitats puntuals (Lliga de Waterpolo, Escola d’Estiu).

El vas d’ensenyament compta amb un sistema de skimmers. Té una mida de 12 m per 5,5 m que se separen en dos espais de diferent fondària: vas de xipolleig (0,30 m de fondària) i vas d’ensenyament (varia des de 0,90 m a 1 m de fondària). Aquesta piscina està indicada especialment per a xiquets i xiquetes amb poca experiència a l’aigua o que necessiten ajuda d’algun sistema de flotació.

Altres espais que cal destacar de la Piscina Municipal són l’infermeria (que compta amb la presència d’un/a socorrista durant les hores en què està oberta); els vestidors; el servici de baret i la zona de gespa natural reservada per a relaxar-se i/o prendre el sol.

Període d'obertura: Del 10 de juny al 8 de setembre.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 4 =