Notícies Notícies

Tornar

Comunicat de la Regidoria d'Esports sobre l'estat de la pista d'atletisme

Davant les queixes aparegudes en les xarxes socials sobre certes anomalies en la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer vol aclarir diferents qüestions sobre aquest assumpte.

Aclarim:

  • L’Ajuntament des de fa poc temps té en les seues mans el projecte de la reforma de l’actual pista d’atletisme, del qual ha satisfet uns 13.000 €.
  • La reforma suposarà una despesa d’ aproximadament uns 400.000 €. S’està estudiant el poder incloure aquesta considerable despesa en els pressuposts del 2020.
  • Per a l’elaboració del projecte es van haver de realitzar unes “cates” amb la finalitat de saber la composició del terreny, la qual cosa va produir un deteriorament del sòl de la pista.
  • Els forts aiguats del mes de setembre han estat el detonant de la forta erosió en dos punts concrets de la superfície de la pista.
  • La Regidoria d’Esports coneixedora d’aquesta situació, fa uns dies es va posar a treballar sobre la solució més adient a aquesta.

Lamentem les incidències produïdes en el treball dels esportistes que usen la pista en qüestió, manifestem la clara voluntat de donar una prompta solució i confiem que al llarg del 2020 la gent de l’atletisme puga practicar el seu esport en unes millors condicions, cosa que ens aportaria la possible construcció de la nova pista d’atletisme.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
2 + 5 =