Notícies Notícies

Tornar

Edició XXVI de l'Esport en Primavera a Pedreguer

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer encetarà el pròxim 15 d’abril la 26ena edició de l’Esport en Primavera. Com cada any, l’activitat física i esportiva ixen al carrer per a que tota la ciutadania puga participar-hi. Un gran ventall de possibilitats  per gaudir de l’esport organitzat tan per les Entitats esportives locals com per l’Àrea d’Esports del nostre Ajuntament.

La població de Pedreguer, de qualsevol condició i edat, podrà participar d’una extensa programació amb molta diversitat de propostes: campionats, demostracions, xerrades, tallers, exposicions, etc.

Així doncs, al llarg dels tres mesos de primavera, no hi haurà excusa per no participar de la campanya esportiva per excel·lència al nostre poble. Sens dubte la cultura de l’esport ho amerarà tot.

Des de la Regidoria d’Esports seguim creient en els beneficis que comporta participar de les activitats físiques i esportives que podrem trobar en el nostre municipi. Per aquest motiu, us animem a seguir apostant per la pràctica esportiva i saludable en Pedreguer.

En aquest enllaç podeu veure tota la programació: https://issuu.com/ajuntamentdepedreguer/docs/af_revista_lep_2023_2

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
2 + 4 =