Notícies Notícies

Tornar

El club de futbol joventut Pedreguer es posiciona a favor de la igualtat

El nou Club de Futbol Joventut de Pedreguer s’ha posicionat a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere.

Aquest club, de recent creació, que participa en la lliga de futbol de la Federació de Futbol de la C.V., en la categoria de 2na regional, compta amb quasi la totalitat de la plantilla amb jugadors del poble.

El passat diumenge va tindre lloc al Poliesportiu Municipal la presentació oficial del club davant de l’afició, contant amb la presència de l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús i del regidor d’esports, Pepe Cabrera.

Aquesta presentació va servir també, per a donar a conèixer les dues samarretes, una d’escalfament i l’altra d’entrenament, que lluiran els jugadors de l’entitat al llarg de la present temporada. Aquestes samarretes porten impresos missatges clarament compromesos en la lluita per la desigualtat i en contra de la violència de gènere. Es podrà llegir els lemes: Prenem partit, contra les violències masclistes i L’esport no té gènere, #igualtatreal.

Des de la regidoria d’Igualtat, que regeix Sergi Ferrús, han mostrat la satisfacció de veure com un club de futbol , integrat exclusivament per homes, prenen part per una causa, i així traslladar a la societat que entre tots i totes és possible aturar els atacs a les dones i la manifesta discriminació per qüestions de gènere.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 1 =