Notícies Notícies

Tornar

El personal d’esports de Pedreguer es forma en igualtat

La Regidoria d’Esports i la d’Igualtat, Diversitats i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Pedreguer han organitzat un curs de formació per al personal de les Escoles Esportives Municipals, amb el títol de Com treballar la inclusió i la igualtat en l’esport escolar.

Aquesta acció formativa queda englobada dins del marc general de les mesures contemplades en el II Pla d’Igualtat i Diversitats de Pedreguer 2019-2023.

L’acció a desenvolupar és la 4.2 de l’EIX III referent a la realització d'un programa de formació en coeducació i educació en diversitat dirigit al personal de l'àrea d'esports (personal tècnic, monitors/es, etc).

El curs, que tindrà lloc els dies 4, 11 i 18 de juny en horari de vesprada, vol abastir objectius de com abordar els estereotips de gènere en l'esport, identificar les estratègies de promoció per a la igualtat efectiva de dones i homes, aprofundir en els aspectes essencials de la coeducació en l'esport i adquirir eines pràctiques per a incorporar la igualtat a la pràctica esportiva.

El curs serà impartit, en la modalitat on line, per Carmen Ivars, tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Pedreguer.

Amb aquestes acciones formatives la Regidoria d’Esports pretén incloure la perspectiva de gènere de manera transversal dins del departament, assumint d’aquesta manera la responsabilitat en la promoció de la igualtat dins de l’esport.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 2 =