Notícies Notícies

Tornar

El trinquet municipal de Pedreguer presentarà una imatge renovada després dels recents treballs de pintura

Pedreguer ha renovat el Trinquet Municipal de Pilota Valenciana amb millores de pintura i llanterneria.

Aquests treballs s'han pogut dur a terme amb una subvenció de 18.635,05 euros per part de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la línia de subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives de municipis de la Comunitat Valenciana.

En concret s'han dut a terme les següents actuacions: d’una banda, s'han realitzat treballs de pintura i rehabilitació de paraments verticals, tant en l’interior com en l’exterior de l’edifici. En el cas de l’obra executada a l’interior ha sigut, fonamentalment, per renovar l'envolvent i millorar la visió de la pilota durant les partides. En el cas de l’obra exterior, (entre altres motius) ha sigut per a millorar el manteniment de la instal·lació i evitar filtracions d’humitat; i, d’altra banda, s'ha realitzat una nova instal·lació de llanterneria per unificar el subministrament d’aigua dels dos vestidors i millorar el tractament i desinfecció per al control de la legionel·losi.

Per celebrar la reobertura del trinquet i la seua nova imatge el proper dissabte 19 de setembre se celebrarà la segona jornada de la copa d'Escala i Corda Diputació de València amb l'enfrontament de Pere Roc II i Pere contra Genovés II i Nacho.

Aquestes iniciatives sumen una actuació més de l'Ajuntament de Pedreguer en suport a la pilota valenciana.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 1 =