Notícies Notícies

Tornar

La Mitja Marató i la Cursa i Marxa de Muntanya Ocaive de Pedreguer tornen el proper diumenge 12 de febrer

La Mitja Marató i la Cursa i Marxa de Muntanya Ocaive de Pedreguer, tres proves de distinta naturalesa i exigència, tornen el pròxim diumenge 12 de febrer a posar a prova els amants de la carrera i la muntanya. Les tres proves, organitzades conjuntament pel CA Cametes i el Centre Excursionista de Pedreguer i amb el patrocini i col·laboració de l’Ajuntament de Pedreguer tindran com a novetat un nou recorregut que recorrerà diversos trams de la Muntanya Gran de Pedreguer i la zona de l’Ocaive, que dona nom a la prova esportiva.

La més exigent, la Mitja Marató, té una distància de 21 km i un desnivell positiu de 1.100 metres, i discorre pel perímetre del sender PR-V53. El punt més alt se situa al km 16, sobre 500 m., i hi haurà dos avituallaments pels corredors/es.

Pel que fa a la Cursa, la distància serà de 14 km i el desnivell acumulat de 700 metres positiu. El punt més alt, al km 11, se situa sobre els 380 metres, i l’avituallament serà al km 7. Finalment, la Marxa serà de 13 km i també discorrerà per part de la Muntanya Gran.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
1 + 3 =