Notícies Notícies

Tornar

La nova temporada esportiva de Pedreguer s’inicia amb un protocol front a la Covid-19

La Regidoria d’Esports de Pedreguer ha estat treballant recentment en l’elaboració d’un protocol de prevenció i protecció de la salut front a la COVID-19 en matèria esportiva.

En primer lloc, cal informar que l’accés a les instal·lacions esportives queda restringit únicament als usuaris/àries, els quals hauran de dur obligatòriament mascareta per entrar als recintes (podran llevar-se-la durant la pràctica esportiva), desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir el distanciament social.

En segon lloc, pel que fa a les Escoles Esportives Municipals, les novetats són les següents: les diferents modalitats esportives s’iniciaran de manera escalonada, els/les pares/mares hauran de signar una declaració responsable en què informen que els/les seus/es fills/es no presenten cap simptomatologia associada a la COVID-19, els/les esportistes no podran realitzar cap activitat si tenen febra i tampoc podran utilitzar les dutxes dels vestidors (possibilitat d’oferir el servei més endavant).

En tercer lloc, respecte a les Activitats Esportives d’Adults, encara hi ha algunes qüestions no tancades (pendents de l’evolució de la pandèmia), però hi ha previsió d’iniciar les activitats al mes d’octubre. Actualment l’activitat de gimnàstica per a gent gran queda cancel·lada de manera temporal per tractar-se d’un grup poblacional de risc, d’altra banda es preveu el trasllat d’algunes modalitats al nou gimnàs cobert del CEIP L’Alfàs i també s’està estudiant la possibilitat d’obrir el gimnàs municipal amb aforament reduït. Com a novetats cal destacar que l’accés a les instal·lacions quedarà restringit únicament als usuaris/àries, s’haurà de signar una declaració responsable i s’adaptarà el temps d’activitat per tal de poder ventilar les sales i desinfectar el material.

Amb tot, davant aquesta inestabilitat, les esmentades mesures poden adaptar-se o flexibilitzar-se en funció de l’evolució de la pandèmia.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 2 =