Notícies Notícies

Tornar

La Regidoria d’Esports continua apostant per l’esport segur

La Comunitat de l’Esport es reivindica com a espai segur per a la pràctica esportiva.

Els diferents agents esportius de la Comunitat Valenciana han iniciat una campanya per reivindicar l’esport com un pilar fonamental en la societat, especialment important en l’època actual. Esport de la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso i el teixit associatiu del sector, integrat per GEPACV, Càtedra de l’Esport de la UPV, COLEF, FNEID, CONFEDECOM, Fundació España Activa i FVMP, s’han unit per sumar forces amb la finalitat de reivindicar l’esport organitzat com a part de la solució a la situació actual.

En aquest inici del curs esportiu s’ha aconseguit aplegar i apropar voluntats amb l’objectiu de donar confiança a la ciutadania i promoure l’activitat física i l’esport organitzat com a font de salut. Octubre és un dels mesos en què habitualment la gent torna als gimnasos i als centres esportius, però la crisi sanitària provocada per la COVID-19 està castigant el sector. La unió dels agents esportius pretén que la ciutadania conega l’esforç que s’està fent als centres esportius per garantir la seguretat dels usuaris.

“És una campanya per dir a la població que l’esport és salut i que hem de fomentar la pràctica esportiva en els diferents espais. Sempre de manera segura i saludable. Això implica, evidentment, adaptar-nos a la situació que estem travessant, però sabent que hi ha possibilitat de fer-ho i que els espais estan adaptats perquè així siga. S’ha realitzat un esforç enorme per tota la gent implicada en el món de l’esport perquè ens adaptem a aquesta realitat que ens ha tocat viure, perquè puguem continuar fent activitat física i que aquesta continue formant part de la nostra vida”, ha indicat Vicent Marzà, conseller d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer continua treballant per tal de garantir la pràctica esportiva entre els ciutadans i ciutadanes del municipi, perquè creiem fermament que l’esport es una eina molt important par a la salut de les persones i per a l’adquisició de valors per a la nostra societat.

És per això que, amb l’adaptació de les instal·lacions i de les activitats a la nova situació sanitària i amb la implementació de noves normes i protocols, volem donar la confiança que la pràctica esportiva en el nostre municipi es desenvoluparà de manera segura.

Entre totes i tots, des de la responsabilitat personal i col·lectiva, serem capaços de plantar cara a aquesta pandèmia.

L’esport és salut i en aquests moments que estem vivint cal reivindicar-lo.

La Regidoria d’Esports continua amb l’idea de millorar les infraestructures i equipaments esportius, com ho demostra la substitució de part de les màquines del gimnàs municipal per unes noves. En total s’han incorporat 8 màquines amb millors prestacions i mesures de seguretat.

Tanmateix, l’oferta esportiva llançada per la Regidoria d’Esports ha estat la mateixa del curs passat, amb 12 escoles esportives per als xiquets i xiquetes, i 6 activitats esportives per a la gent adulta. A hores d’ara, la participació és de 453 alumnes en les primeres i de 266 persones en les segones.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
4 + 3 =