Notícies Notícies

Tornar

L’Ajuntament de Pedreguer inverteix en la millora de la piscina municipal

Aconseguir que la pràctica esportiva esdevinga una activitat habitual entre els habitants de Pedreguer és un dels principals objectius que la Regidoria d’Esports pretén assolir, ja que és conscient dels múltiples beneficis que se’n deriven.

Per això, freqüentment promou les diverses activitats esportives que podem practicar al nostre poble mitjançant campanyes de tot tipus: esport en primavera, activitats i escoles municipals, etc.

Però, a banda d’això, paral·lelament a aquestes estratègies és indispensable portar a terme un manteniment (amb millora i renovació si és el cas) de les instal·lacions esportives municipals. D’aquesta manera s’augmenta la vida útil dels equipaments i es garanteix als usuaris i usuàries un estat òptim i segur.

Per aquest motiu, durant el mes de juny ―anticipant-se a l’inici de la temporada estival― s’han dut a terme diversos treballs de millora en la Piscina Municipal. D’una banda, s’ha impermeabilitzat tot l’edifici per tal de reduir possibles filtracions d’aigua. D’altra banda, s’ha substituït el paviment de la zona de bany de xapoteig, del bar i de l’entrada per un nou paviment antilliscant. Per últim, s’ha instal·lat un tendal a la zona del bar per dotar aquest espai d’ombra i, en conseqüència, millorar el confort dels usuaris i usuàries.

Així mateix, el Regidor d’Esports ha matisat que aquestes actuacions se sumen als treballs ja realitzats per aquest equip de govern relatius a la millora de les instal·lacions esportives. Entre altres, destaquem els següents:

- Asfaltat de l’exterior del Pavelló d’Esports.

- Renovació de l’enllumenat del camp de futbol amb la instal·lació de llum led.

- Construcció d’un nou camp de futbol 5 de gespa artificial annex a l’existent.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 2 =