Notícies Notícies

Tornar

L’Ajutament de Pedreguer adequa les instal·lacions de climatització i acs (aigua calenta sanitària) del gimnàs i piscina municipal per a millorar l’eficiència energètica

Aconseguir que la pràctica esportiva esdevinga una activitat habitual entre els habitants de Pedreguer és un dels principals objectius que la Regidoria d’Esports pretén assolir, ja que és conscient dels múltiples beneficis que se’n deriven.

Per això, freqüentment promou les diverses activitats esportives que podem practicar al nostre poble mitjançant campanyes de tot tipus: esport en primavera, activitats i escoles esportives municipals, etc.

Però, a banda d’això, paral·lelament a aquestes estratègies és indispensable portar a terme un manteniment (amb millora i renovació si és el cas) de les instal·lacions esportives municipals. D’aquesta manera s’augmenta la vida útil dels equipaments i es garanteix als usuaris i usuàries un estat òptim i segur.

Per aquest motiu, durant el mes de gener ―aprofitant el tancament amb motiu de les noves restriccions ― s’han dut a terme diversos treballs de millora en la Piscina Municipal i Gimnàs Municipal. D’una banda, s’han instal·lat dues màquines de climatització en la sala del gimnàs per millorar la recirculació de l’aire i el confort dels usuaris i usuàries. D’altra banda, s’ha substituït l’actual sistema de producció d’aigua calenta de caldera de gasoil amb un sistema de producció per aerotèrmia amb l’objectiu de millorar l'eficiència energètica i la reducció d’emissions CO2

Així mateix, el Regidor d’Esports ha matisat que aquestes actuacions se sumen als treballs que s’estan realitzant per aquest equip de govern relatius a la millora de les instal·lacions esportives. Entre altres, destaquem els següents:

- Millora de l’Skate Park

- Construcció d’un parc de cal·listènia

- Millora i adequació de la zona exterior del Poliesportiu Municipal

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
3 + 2 =