Notícies Notícies

Tornar

Pedreguer col·labora amb la Fundació del Valencia CF en el seu projecte 'Jo Sóc Valencianista Rural'

L'Ajuntament de Pedreguer no ha dubtat en cedir les seues instal·lacions esportives per tal que els xiquets i les xiquetes de l'interior de la Marina Alta puguen gaudir del projecte singular de la Fundació VCF 'Jo Sóc Valencianista Rural

L'activitat és fruit del treball de la Fundació VCF, en el marc d'un dels seus principals programes, Escoles Cor Blanquinegre, amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, dins la convocatòria de projectes singulars.

Segons apunten fonts de la fundació, 'Jo Sóc Valencianista Rural' està suposant apropar el Club i el sentiment blanquinegre a les arrels de la Comunitat Valenciana, a entorns rurals, a localitats amb pocs habitants on l'alumnat té l'ocasió de gaudir d'una jornada amb entrenadors professionals, amb més de 1.000 participants en 17 jornades d'entrenament (13 de celebrades fins a la data).

D'altra banda, gestos com els de l'Ajuntament de Pedreguer són essencials per tirar endavant la iniciativa, per la falta d'infraestructures esportives adients en eixos municipis, i, com han manifestat el Regidor d'Esports de Pedreguer, José Vicente Cabrera Puigcerver i l'Alcalde, Sergi Ferrús Peris, 'és una manera fantàstica de vertebrar la comarca i acostar unes activitats a persones que d'altra manera no en podrien gaudir'.

Així, el divendres 14 d'octubre va ser el torn dels CEIP Penya Blanca de Benigembla, el CEIP Cavall Verd de la Vall de Laguar-Fleix i el CEIP Sant Lluís Beltrán de Tormos. Un total de 48 alumnes participaven en la jornada amb els entrenadors Emilio Fortis i Paco Ramón al camp municipal de Pedreguer. Els van acompanyar Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, José Vicente Cabrera, regidor d'Esports de Pedreguer, Adriana Ferrer, directora del CEIP Penya Blanca, Àngel Lozano, professor del CEIP San Luis Beltrán, i Gemma Barberà, professora del CEIP Cavall Verd.

I el divendres 21 va ser el torn del CEIP Castell del Pop de Murla i el CEIP El Carrascal de Parcent. Amb Emilio Fenoll i Paco Ramón i 58 estudiants d'educació primària. Hi va assistir el director del CEIP El Carrascar, Miquel Font, Javi Roselló, professor del CEIP Castell del Pop, i Àlex Gayà, germà de José Luis Gayà.

[fotos de la Fundació VCF]

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 4 =