Notícies Notícies

Tornar

Pedreguer estrena un nou parc de cal•listènia

L’Ajuntament de Pedreguer continua ampliant i millorant les instal·lacions esportives i d’oci per a facilitar la pràctica esportiva.

Des del passat divendres, Pedreguer ja compta amb un parc de cal·listènia, o parc de barres, una espècie de gimnàs a l’aire lliure per als/les aficionats/ades a esta pràctica esportiva, especialment popular entre la gent jove, basada en la combinació de moviments i exercicis de flexibilitat, agilitat i força executats amb el propi pes com a única eina.

El nou recinte es troba a la zona del polígon industrial Les Galgues, junt al Poliesportiu Municipal. Aquest parc se suma a la resta d'instal·lacions repartides pel municipi, en diferents parcs i places. Aquesta xarxa d'equipaments a l'aire lliure forma part de la línia de treball que manté l'Ajuntament, des dels últims anys, per conscienciar sobre la importància de l'esport en benefici de la salut.

Es tracta del primer espai esportiu d’aquestes característiques en la població. La seua instal·lació respon a la petició formulada per joves practicants d’aquesta especialitat de la població i permetrà ampliar i diversificar les possibilitat de realitzar activitat física a l’aire lliure, ha assegurat Pepe Cabrera Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Pedreguer.

L’espai està dotat amb conjunt de barres fixes, taules i altres objectes, tots ells fabricats fonamentalment amb metall per evitar el seu ràpid deteriorament, instal·lats sobre un sol especialment preparat per esmorteir els colps. També està prevista la instal·lació d’un panell informatiu que explica les normes de seguretat i les recomanacions.

Durant la pròxima edició de l’Esport en Primavera està previst realitzar diferents activitats dirigides en aquest parc.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 1 =