Notícies Notícies

Tornar

Pedreguer prepara els entrenaments per a la participació en el projecte Olympic Kids

Novament l’Ajuntament de Pedreguer és partícip d’un projecte europeu a través de l’Erasmus Olympic Kids, que tindrà el punt àlgid l’estiu del 2024 amb la celebració dels JJ.OO a Paris.

L'objectiu principal del projecte és que la gent entenga de la importància de la promoció de la salut i l’activitat física mitjançant activitats de voluntariat esportiu, inclusió social, igualtat d’oportunitats i una major participació en l'esport. Amb els Kids el projecte Running Towards the Olympics, vol donar a conèixer els Jocs Olímpics als menors en risc d'exclusió social amb socis de 7 països participants (Turquia, Grècia, Itàlia, Eslovènia, Moldàvia, Bòsnia i Hercegovina i Espanya).

L'atletisme és l’esport elegit per a treballar amb aquest col·lectiu. S’ implementarà el projecte OlympicKids com a important oportunitat educativa, especialment per als xiquets i xiquetes de 7 a 14 anys,  per tal de conscienciar la societat de la UE dels valors olímpics, com ara els principis d'igualtat, sostenibilitat, humanitat, universalitat, solidaritat, esport, educació i joc net.

Els valors olímpics de l’OlympicKids a una edat primerenca, serviran si més no, per  transformar i abraçar l'esport per a aconseguir un nou estil de vida.

El projecte abastarà trobades internacionals, intercanvi de bones pràctiques, entrenaments olímpics locals i torneigs, etc.

El passat més de gener els alumnes de l’escola municipal d’atletisme de Pedreguer, que dirigeix Rodrigo Cano, iniciaren els primers entrenaments, emmarcats dintre de les activitats proposades en aquest projecte. A la primera sessió van fer acte de presència l’alcalde Sergi Ferrús i el regidor d’esports Jose Vte Cabrera.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
2 + 2 =