Notícies Notícies

Tornar

Pedreguer signa un conveni per apropar l'escalada a la població

L’Ajuntament de Pedreguer acaba de signar un conveni de col·laboració amb l’empresa SERPA Climbing amb l’objectiu d’incentivar una nova pràctica esportiva en el municipi: l’escalada, i més concretament l’escalada en rocòdrom.

Aquesta empresa, dirigida pel tècnic d’escalada Sergi Pastor desenvoluparà part de la seua activitat professional en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, més concretament en el rocòdrom, aportant el material específic per a la pràctica, entrenaments i/o competicions d’escalada.

Així mateix organitzarà diferents activitats i col·laborarà amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer amb la posada en marxa de diferents programes o activitats municipals, com per exemple, la campanya de L’Esport en Primavera, Cursos per adults, Cursos d’iniciació, etc.

L'Ajuntament de Pedreguer cedirà el rocòdrom municipal a l’empresa SERPA perquè desenvolupe la seua activitat professional, durant el període de vigència del present conveni, a canvi de la contraprestació en l’organització d’activitats dirigides a la població de Pedreguer, com ara, cursos d’iniciació a l’escalada, activitats de promoció de l’escalada, assessorament, etc.

La signatura del conveni va tenir lloc a l’Ajuntament de Pedreguer aquest dijous, 13 d'octubre, en presència de l’Alcalde Sergi Ferrús, el Regidor d’Esports Pepe Cabrera i el gerent de l’empresa, Sergi Pastor.

Apunta't al nostre newsletter
i estigues al dia de totes les novetats
de l’esport a Pedreguer

Nom i cognoms
E-mail
5 + 3 =