ARTICLES D'OPINIÓ

 • Activitat Física i Discapacitat

  La millora de la qualitat de vida és un dels principals aspectes que en l'actualitat preocupen a la majoria de societats. Per a aconseguir aquest benefici hi ha nombrosos i diversos mitjans, entre els quals es troben les activitats físiques i esportives.

  L'objectiu final de la realització d'alguna activitat física —moderada o intensa— és la millora de la qualitat de vida. Quan aquesta activitat es desenvolupa amb persones que tenen algun tipus de discapacitat o deficiència física/psíquica no solament procura la recuperació del seu estat funcional i la seua independència sinó que, a més a més de beneficiar-les des d'aquesta perspectiva, ajuda a millorar la seua salut i accentua el seu benestar.

  Llegir article sencer

 • Actituds violentes en l'entorn de l'Esport Escolar

  Ja no ens sorprèn gens ni mica quan apareix una notícia sobre l’agressió física que ha patit un àrbitre, un jugador o un espectador en una instal·lació esportiva. No cal dir que la violència verbal ha quedat enquistada en pràcticament quasi totes les manifestacions esportives, bé de caràcter amateur o professional, especialment quan hi existeix una competició, uns adversaris, un jutge... però mai tindrà cap justificació i, per tant, caldrà mostrar-hi la més rotunda repulsa.

  Llegir article sencer

 • Fer esport per obtenir beneficis saludables i econòmics

  En l’actualitat podem afirmar amb plena convicció que l’esport ha calat de manera profunda en la vida de les persones i s’ha convertit en un element de rellevant importància en les societats avançades i postmodernes. No fa massa anys, però, l’esport ens era aliè i només el vèiem per la televisió o l'escoltàvem per la ràdio; era això que practicaven els altres. En canvi, ara és tot això i molt més: és el que practiquem nosaltres, els nostres fills i filles, les persones del nostre voltant... pràcticament tothom.

  Llegir article sencer

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO