Notícies

GRAN ACOLLIDA DEL CURS DE MARXA NÒRDICA

El passat dissabte 2 d’octubre va tindre lloc a Pedreguer el curs sobre la pràctica de la Marxa Nòrdica, organitzat per la Regidoria d’Esports.

Continuar llegint

OFERTA ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS TEMPORADA 20/21

Us presentem les Activitats Esportives Municipals per a la propera temporada, on trobareu tota l’oferta que, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, posem a l’abast de tota la ciutadania.

Continuar llegint

PEDREGUER ESTRENA UN NOU PARC DE CAL•LISTÈNIA

L’Ajuntament de Pedreguer continua ampliant i millorant les instal·lacions esportives i d’oci per a facilitar la pràctica esportiva.

Continuar llegint

L’AJUTAMENT DE PEDREGUER ADEQUA LES INSTAL·LACIONS DE CLIMATITZACIÓ I ACS (aigua calenta sanitària) DEL GIMNÀS I PISCINA MUNICIPAL PER A MILLORAR L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Aconseguir que la pràctica esportiva esdevinga una activitat habitual entre els habitants de Pedreguer és un dels principals objectius que la Regidoria d’Esports pretén assolir, ja que és conscient dels múltiples beneficis que se’n deriven.

Continuar llegint

LA REGIDORIA D'ESPORTS DE PEDREGUER US DESITJA BONES FESTES DE NADAL!

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer us volem desitjar que passeu unes bones festes de nadal i un any nou ple de felicitat i esport.

Continuar llegint

EL CLUB DE FUTBOL JOVENTUT PEDREGUER ES POSICIONA A FAVOR DE LA IGUALTAT

El nou Club de Futbol Joventut de Pedreguer s’ha posicionat a favor de la igualtat i en contra de la violència de gènere.

Continuar llegint

esportivat

OFICINA D'ESPORTS
HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dilluns a divendres: 10.00h a 14.30h / Dimarts: 18.00h a 19.30h
Glorieta de la Creu, 14 · Pedreguer -03750- (Alacant) · Telèfon: 966 456 200 (EXT 304)


ESPORTIVA'T  © Copyright 2020   /   Web creada per CREA1STUDIO